6 Dec - Okategoriserade

Vinterlovets Lovely Days

Vintern är på väg…detta betyder att vi måste hålla oss aktiva och varma under vinterlovets Lovely Days! Vi på Fryshuset Skärholmen kommer att anordna mängder av aktiviteter för alla våra ungdomar i Skärholmsområdet. Detta är endast en bråkdel av aktiviteter för Lovely Days!

Vi kommer annonsera ut plats samt tider för våra aktiviteter på våran hemsida samt sociala medier.

 

Parlek Vårgården och Ekholmen under Lovely Days kommer att omlokaliseras till Skärholmens vinterfestival under dagtid i Skärholmshallen. 

Onsdag den 27 december, Musikhörna på Nya Ungdomens Hus. Vi kommer ha akustisk musiksessions där unga får en plattform att göra så hörda på.

Ålder: 16–19

Onsdag-Fredag den 27–29 december, Produktion- och inspelningsworkshop. Det kommer innebära att totalt ca 10–15 ungdomar kommer att få sitta i musikstudion tillsammans med en musikproducent och en artist för att få se hur dessa jobbar samt själva få prova att producera och spela in musik.

För att få en plats på denna aktivitet håll koll på våra sociala medier.

Ålder: 12–19

Tisdag-Fredag den 2–5 januari, Dansworkshop med fyra dansstilar som alla kan komma och testa på! Passande för alla nivåer från nybörjare till mer rutinerade, alla är välkomna!

Ålder: 12–19

Fredag den 5 januari, Mitt127 anordnar Dodgeball-turnering mellan Fryshusets Skärholmens olika fritidsgårdar. Vinna eller förlora, viktigast är att ha kul och röra på sig!

Ålder: 12–15

Måndag-Tisdag den 8–9 januari, Kreativt skapande inom media. Är du intresserad av att skapa en egen Youtube-kanal eller starta en podcast? Få kunskap inom dessa områden och testa på praktiskt att skapa något du har intresse för!

Ålder: 12–19

 

För hela schemat: skarholmen.fryshuset.se/om-oss/lovely-days/