26 mar - Okategoriserade

Street pep till Skärholmen

Under påsklovet (15/4–19/4) kommer Street Pep till Bredholmstorget i Skärholmen. Street Pep är ett kostnadsfritt mobilt aktivitetscenter som för samman barn och unga med passioner och aktiviteter, men även inspirerande och relevanta för ledare och lokala föreningar. Syftet är att så många som möjligt av de som besöker Street Pep ska hitta en aktivitet som de sedan erbjuds möjlighet att fortsätta med via lokala föreningar. Det går att komma och testa en dag eller så kan man hänga hela veckan om man vill.

Fokus ligger på idrotter och andra aktiviteter med låga trösklar, det besökarna fastnar för på Street Pep ska de sedan kunna utöva själva med kompisarna, helst i sin lokala förening. På Bredholmstorget kommer det att finnas skateboardramper med lånebrädor och hjälm, basketkorg, pannafotbollsrink (pannafotboll är en teknisk variant av fotboll där man spelar 1 mot 1 eller 2 mot 2), dans- och kampsportsmatta och en 18 meter lång utställningstrailer som med 65 kvadratmeter på insidan fylls med aktiviteter som dj-workshops och annat kul. Det kommer även att finnas dj:s som spelar musik och Open Mic för den som vill testa vingarna bakom micken.

Vart? Bredholmstorget

När? Kl. 14:00 – 19:00

 

Övrig information

Allt är gratis och ingen föranmälan krävs. ICA Kvantum Skärholmen kommer att bjuda på mellanmål och dryck under veckan. Bakom Street Pep står Fryshuset i samarbete med Generation Pep. Medverkande föreningar är bl.a. JKS, Sätra SK, Capoiera Club Cultura Brasiliera, KFUM Fryshuset Fritid m.fl.